Éropah

(Kaelih saka Eropah)
Péta donya kang nuduhaké papané Yuropah
Linguistik
Regione
1000

Yuropah (Ind: Eropa) iku nuswabaga (Ind: benua) kang paling cilik kapindho sadonya. Ing Tanah Yuropah iku pedhunungé ana kira-kira 741 yuta jiwa.

Tanah Yuropah iku kapérang dadi sawatara tlatah kang luwih cilik:

Yuropah LorBesut

Yuropah KulonBesut

Yuropah KidulBesut

Yuropah Kidul WétanBesut

Yuropah WétanBesut

Yuropah TengahBesut

Uga delengenBesut