Psikologi

Psikologi (saka basa Yunani: psyche = jiwa lan logos = ngèlmu) ya iku ngèlmu kang ana gandhèng cénèngé karo prosès-prosès mèntal, ya normal utawa abnormal lan pangaruhé ing sipating wong urip. Teges liyané ya iku ngèlmu prakara tandha-tandha lan kagiyatan-kagiyatan jiwa. Ngèlmu iki akèhé nyinaoni prakara-prakara iku ing manungsa, sanadyan sipating sato kéwan uga ana kang nyinaoni.

Pranala njabaBesut

Cithakan:Cabang ngèlmu sosial