Pucungrata, Kaligesing, Purwareja

désa ing Indonésia

Pucungrata iku désa ing Kacamatan Kaligesing, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Pucungrata
Désa
Pucungrata kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Pucungrata
Pucungrata
Pucungrata kapernah ing Jawa Tengah
Pucungrata
Pucungrata
Pucungrata kapernah ing Indonésia
Pucungrata
Pucungrata
Koordhinat: 7°41′21″S 110°07′46″E / 7.68924°S 110.12942°E / -7.68924; 110.12942Koordhinat: 7°41′21″S 110°07′46″E / 7.68924°S 110.12942°E / -7.68924; 110.12942
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanKaligesing
Kodhe laladan
administrasi
33.06.05.2021

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)