Pulisèn, Boyalali, Boyalali

désa ing Indonésia

Pulisèn iku kalurahan ing Kacamatan Boyalali, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Pulisèn
Kalurahan
Pulisèn kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Pulisèn
Pulisèn
Pulisèn kapernah ing Jawa Tengah
Pulisèn
Pulisèn
Pulisèn kapernah ing Indonésia
Pulisèn
Pulisèn
Koordhinat: 7°29′09″S 110°45′30″E / 7.48589°S 110.75827°E / -7.48589; 110.75827Koordhinat: 7°29′09″S 110°45′30″E / 7.48589°S 110.75827°E / -7.48589; 110.75827
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanBoyalali
Kodhe laladan
administrasi
33.09.05.1001

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)