Nusa Penida

pulo ing Indonésia
(Kaelih saka Pulo Nusa Penida)

Nusa Penida ya iku sawijining nusa (pulo) kang ana ing kidul-wétané Pulo Bali mawa watesan Selat Badung.

Bali Locator Topography.png