Pulo Supiori

pulo ing Indonésia

Pulo Supiori ya iku salah sijiné pulo ing Indonésia kang dumunung ing tlatah Kabupatèn Biak provinsi Papua, Indonésia. Pulo iku dumunung ana ing Kulon-Kidul Pulo Biak

Pulo Supiori
Géografi

Pulau-pulau sakubengéBesut

Uga delengenBesut