Pulo Yapen

pulo ing Indonésia

Pulo Yapen uga dadi talatah Kabupatèn Yape Waropen ya iku salah sijiné pulo kang dumunung ana ing tlatah Kabupatèn Yapen Waropen provinsi Papua, Indonésia. Pulo iki dumunung ana ing selat Pulo Bial lan ing Lor Kabupatèn Waropen.

Pulo Yapen
Géografi

Pulo-pulo saubengéBesut

Uga delengenBesut

RujukanBesut