Pratélan pulo ing Indonésia

Pratélan pulo utama ing Indonésia

Cithakan:Indonésia-TOC

Gedhé/UtamaBesut

Pulo cilikBesut

Kapuloan Sunda KecilBesut

Provinsi Bali

Provinsi Nusa Tenggara Kulon

Provinsi Nusa Tenggara Wétan

Kapuloan MalukuBesut

Provinsi Maluku dan Maluku Utara

JawaBesut

KalimantanBesut

SumatraBesut

SulawesiBesut

Pulo paling jabaBesut

Miturut Peraturan Présidhèn nomer 78 taun 2005 ana 92 pulo paling jaba sing wewatesan karo nagara tangga.

LiyaBesut

Liya liyaBesut

  • Pulo Ligitan saiki dadi duwèké Malaysia kang disahaké déning Mahkamah Internasional.
  • Pulo Sipadan saiki dadi duwèké Malaysia kang disahaké déning Mahkamah Internasional.

Pranala njabaBesut