Kabupatèn Administrasi Kapuloan Seribu

kabupatèn ing provinsi Daerah Khusus Ibukutha Jakarta, Indonésia
(Kaelih saka Kapuloan Seribu)
Kabupatèn Kapuloan Seribu
Lambang Kabupaten Administrasi Kepulauan Seribu.webp
Lambang Kabupatèn Kapuloan Seribu
Sesanti: "---" (---)
Gambar:Lokasi Kabupatèn Kepulauan Seribu.jpg
Dina Dadi: ---
Bupati: ---
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

11,80 km²
Kacamatan
 - Cacahe:

2 Kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 15.600 jiwa
+/- --- / km²
Suku Bangsa:Batawi, wong Jawa lan liyané
Agama:Islam, Protèstan, Katulik, Hindhu, Buda lan Kong Hu Cu
Basa: basa Batawi, basa Indonésia lan liyané

Kabupatèn Kapuloan Seribu iku Kabupatèn ing Daerah Khusus Ibukota Jakarta.

GéografiBesut

5°24´ - 5°45´ Lintang kidul lan 106°25´ - 106°40´ Bujur wétan

PamaréntahanBesut

Kabupatèn Kapuloan Seribu ketata saking 2 kacamatan lan -- kalurahan. Kacamatan-Kacamatan ing Kabupatèn KapuloanSeribu ya iku:

  1. Kacamatan KapuloanSeribu Utara
  2. Kacamatan KapuloanSeribu Selatan

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut

DKI Jakarta