Kabupatèn Administrasi Kapuloan Seribu

kabupatèn ing provinsi Daerah Khusus Ibukutha Jakarta, Indonésia
(Kaelih saka Kapuloan Seribu)
Kabupatèn Kapuloan Seribu
Lambang Kabupaten Administrasi Kepulauan Seribu.png
Lambang Kabupatèn Kapuloan Seribu
Sesanti: "---" (---)
Pulau di Kepulauan Seribu
Dina Dadi: ---
Bupati: Junaedi[1]
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

11,80 km²
Kacamatan
 - Cacahe:

2 Kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 15.600 jiwa
+/- --- / km²
Suku Bangsa:Batawi, wong Jawa lan liyané
Agama:Islam, Protèstan, Katulik, Hindhu, Buda lan Kong Hu Cu
Basa: basa Batawi, basa Indonésia lan liyané

Kabupatèn Kapuloan Seribu iku Kabupatèn ing Daerah Khusus Ibukota Jakarta.

GéografiBesut

5°24´ - 5°45´ Lintang kidul lan 106°25´ - 106°40´ Bujur wétan

PamaréntahanBesut

Kabupatèn Kapuloan Seribu ketata saking 2 kacamatan lan -- kalurahan. Kacamatan-Kacamatan ing Kabupatèn KapuloanSeribu yaiku:

  1. Kacamatan KapuloanSeribu Utara
  2. Kacamatan KapuloanSeribu Selatan

Deleng ugaBesut

Pranala njabaBesut

DKI Jakarta


  1. "Gubernur Provinsi DKI Jakarta Lantik Bupati Kepulauan Seribu" (ing basa Indonesia). Pemerintah Kepulauan Seribu. 4 Sèptèmber 2020. Dibukak ing 7 Sèptèmber 2020.