Pulokulon, Grobogan

Pulokulon iku kacamatan ing Kabupatèn Grobogan.[1]

Pulokulon
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPulokulon
Pulokulon kapernah ing Jawa Tengah
Pulokulon
Pulokulon
Pulokulon kapernah ing Indonesia
Pulokulon
Pulokulon
Koordhinat: 7°10′02″S 111°03′16″E / 7.16718°S 111.05441°E / -7.16718; 111.05441Koordhinat: 7°10′02″S 111°03′16″E / 7.16718°S 111.05441°E / -7.16718; 111.05441
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènGrobogan
Kodhe laladan
administrasi
33.15.06

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.