Kanjeng Bandara Radèn Ayu (BRAy) Purnamaningrum (1919-06 Januari 2009) ya iku garwa Paku Alam VIII. Saka garwa Puramaningrum, Paku Alam VIII duwé putra putri cacah 8 ya iku :

  1. KPH. Ambarkusuma, jumeneng Paku Alam IX;
  2. BRAy. Retna Martani;
  3. KPH. H. Gandakusuma;
  4. BRAy. Retna Suskandani;
  5. BRAy. Retna Rukmini;
  6. KPH. Tjandrakusuma;
  7. BRAy. Retna Widanarni;
  8. KPH. Indrakusuma.

BRAy. Purnamaningrum séda ing dina Selasa, 06 Januari 2009 lan disarèkake ing Astana Giriganda, Kulon Praga.[1]

RujukanBesut

  1. "Ibunda Sri Paduka Paku Alam IX Wafat". detiknews. Dijupuk 2018-03-05.