Purwakerta Kidul, Banyumas

Purwakerta Kidul iku kacamatan ing Kabupatèn Banyumas.[1]

Purwakerta Kidul
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPurwokerto Selatan
Purwakerta Kidul kapernah ing Jawa Tengah
Purwakerta Kidul
Purwakerta Kidul
Purwakerta Kidul kapernah ing Indonesia
Purwakerta Kidul
Purwakerta Kidul
Koordhinat: 7°26′48″S 109°14′39″E / 7.44665°S 109.24415°E / -7.44665; 109.24415Koordhinat: 7°26′48″S 109°14′39″E / 7.44665°S 109.24415°E / -7.44665; 109.24415
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBanyumas
Kodhe laladan
administrasi
33.02.24

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.