Queen In-Hyun's Man

Queen In-Hyun's Man ya iku drama anyar taun 2012 kang ditayangaké ing stasiun TV Tvn. Drama iki diprodhuksi déning CJ E&M Corporation. Paraga sinétron ya iku Ji Hyun-woo lan Yoo In-na kang ditulis déning Song Jae-Jung. Duwéni latar ing taun 1694 lan 2012

Queen In Hyun’s Man
QueenInhyunsMan.jpg
cover
Jeneng liya인현왕후의 男子
GenreFantasi, Romantis, komedi
Ditulis déningSong Jae-Jung
ProduserKim Byung-Soo
DiparagakakéJi Hyun-woo
Yoo In-na
Negara asalKoréa Kidul
Basa asliKoréa Kidul
Gunggung episode16
Prodhuksi
KapernahSeoul, Koréa Kidul
SinematografiTvn
Panata kaméraTvn
Suwéné acaraRabu tekan Kamis wektu Koréa Kidul
ProdhuksiCJ E&M Corporation
DistributorTvn
Pambabaran
Saluran tiviTvn
Format swaraStereo
Dolby Digital 5.1
Dibabar kapisan ing18 April 2012 (2012-04-18)
Lakuné acara18 April 2012 (2012-04-18) –
7 Juni 2012 (2012-06-07)
Kronologi
Acara sadurungéTwelve Men in a Year
Acara sawiséI Need Romance 2012
Pranala jaba
Production website

Alur CaritaBesut

Drama komedi romantis sarjana krajan Joséon taun 1694 kang teko ing jaman modern taun 2012. Kim Boong Do péngin mbaléko Ratu In Hyun kang diganti lan dbrukno saka posisi Permaisuri Raja Sukjong. Nanging ing taun 2012 Séoul, Kim Boong Do kétému karo Choi Hee Jin, ya iku artis kang durung kaloka wéktu iku paragake drama dadi Ratu In Hyun.[1]

Ingkang maraganiBesut

Paraga Peran
Ji Hyun Woo Kim Boong Do
Yoo In Na Choi Hee Jin
Kim Jin Woo Han Dong Min
Ga Deuk Hi Jo Soo Kyung
Park Young Rin Yoon Na Jung
Jo Dal Hwan Chun Soo
Uhm Hyo Sup Min Ahm
Lee Kwan Hoon Ja Soo
Jin Ye Sol Yoon Wol
Ji Nam Hyuk Han Dong
Seo Woo Jin King Sukjong
Kim Hae In Queen In Hyun
Choi Woo Ri Jang heebin
Kim Won Hae Officer Hong
Kim Kyul Young Myung

SoundtrackBesut

OST Part 1Besut

  • Rilis: 14 April 2012
  • Label Perekam: CJ E&M
  • Produser: tvN
  • Basa: Korean

[2]

No. JudhulPanulis lirikPenyusun musikArtists Durasi
1. Untitled (You've Come)    03:10
2. "지금 만나러 갑니다" (I'm Coming To See You)노는 어린이노는 어린이덕환 (Duk Hwan) 03:18
3. "그대가 왔죠(Inst.)" (You've Come(Inst.)) 정호규, Pabaki, Mr.Sync  03:10
4. "지금 만나러 갑니다(Inst.)" (I'm Coming To See You(Inst.)) 노는 어린이  03:18
Durasi Total:
12:56

OST Part 2Besut

  • Released: April 25, 2012
  • Record label: CJ E&M
  • Producer: tvN
  • Language: Korean

[3]

No. JudhulPanulis lirikPenyusun musikArtists Durasi
1. "꼭 한번" (Just Once)영재, 민연재영재, 배기필영재 (Young Jae of 4Men) 03:35
2. "꼭 한번(Inst.)" (Just Once(Inst.)) 영재, 배기필  03:35
Durasi Total:
07:10

OST Part 3Besut

  • Released: May 02, 2012
  • Record label: CJ E&M
  • Producer: tvN
  • Language: Korean

[4]

No. JudhulPanulis lirikPenyusun musikArtists Durasi
1. "같은 하늘 다른 시간에" (Same Sky, Different Time)조현주김도형주희 (Joo Hee of 8Eight) 03:40
2. "같은 하늘 다른 시간에(Inst.)" (Same Sky, Different Time(Inst.)) 김도형  03:40
Durasi Total:
07:20

RujukanBesut