Ralph Waite

Ralph Waite (lair ing Amérika Sarékat, 22 Juni 1928 – pati ing Amérika Sarékat, 13 Fèbruari 2014 ing umur 85 taun)) ya iku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Ralph Waite
Ralph Waite.jpg
Waite, 2012
Pakaryanpelawak lan panata acara
Taun aktif1954–2014

Cathetan sukuBesut