Rasanae Wétan, Bima

(Kaelih saka Rasanae Timur, Bima)

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Bima {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Rasanae Wétan, Bima
Nagara Indonésia

Rasanae Timur iku kecamatan ing Kutha Bima propinsi Nusa Tenggara Barat.

Kutha Bima