Rebug, Kemiri, Purwareja

désa ing Indonésia

Rebug iku désa ing Kacamatan Kemiri, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Rebug
Désa
Rebug kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Rebug
Rebug
Rebug kapernah ing Jawa Tengah
Rebug
Rebug
Rebug kapernah ing Indonésia
Rebug
Rebug
Koordhinat: 7°39′57″S 109°55′25″E / 7.66588°S 109.92354°E / -7.66588; 109.92354Koordhinat: 7°39′57″S 109°55′25″E / 7.66588°S 109.92354°E / -7.66588; 109.92354
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanKemiri
Kodhe laladan
administrasi
33.06.12.2012

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)