Tuduhaké menu pokok
Rerengga kang ana ing musèum Victoria lan Albert

Rerenggan utawa pepaès , (basa Indonésia: Perhiasan) áiku sadéngah barang kang dianggo ngrengga utawa gawé éndah mligi tumrap salira. Rerenggan salira racaké kagawé saka emas utawa pérak lan wanguné warna-warna kaya ta wujud ali-ali, kalung, liontin lan sapanunggalané. Rerenggan liya kang gunané kanggo ngrengga ruangan utawa omah bisa wujud lukisan vas kembang, reca, lampu kristal, lan sapanunggalané.

Wiktionary-logo.svg
Pirsani informasi ngenani Rerenggan ing KamusWiki.