Rerenggan

Rerenggan utawa pepaès , (basa Indonésia: Perhiasan) áiku sadéngah barang kang dianggo ngrengga utawa gawé éndah mligi tumrap salira. Rerenggan salira racaké kagawé saka emas utawa pérak lan wanguné warna-warna kaya ta wujud ali-ali, kalung, liontin lan sapanunggalané. Rerenggan liya kang gunané kanggo ngrengga ruangan utawa omah bisa wujud lukisan vas kembang, reca, lampu kristal, lan sapanunggalané.

Rerengga kang ana ing musèum Victoria lan Albert
Wiktionary
Pirsani informasi ngenani Rerenggan ing KamusWiki.