Robotika

Robotika ya iku cawang teknologi kang gegayutan karo désain, konstruksi, operasi, disposisi struktural, prodhuksi, lan aplikasi saka robot.[1] Robotika kakait karo ngèlmu kawruh babagan elektronika, mesin, mekanika, lan perangkat lunak komputer.[2]

Robot di pabrik

Cathetan sikilBesut

  1. "robotics". Oxford Dictionaries. Dibukak ing 4 February 2011.
  2. "Industry Spotlight: Robotics from Monster Career Advice". Dibukak ing 2007-08-26.