Roger Kitter (lair 20 Oktober 1949 - surut 2 Januari 2015, nalika tilar donya umuré 64 taun), iku sawijining aktor Britania. Dhèwèké kawentar amarga mainaké paraga Kaptèn Alberto Bartorelli ing komedi situasi 'Allo 'Allo!.[1] Roger Kitter ninggal bojoné Karan David lan anak wadon siji.

RéferènsiBesut