Rufaer, Sarmi

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Sarmi {{{nama dati2}}}]]

Rufaer, Sarmi
Nagara Indonésia

Rufaer iku dhistrik ing Kabupaten Sarmi Propinsi Papua.

Kabupaten Sarmi