SR (disambiguasi)

Wikimedia:Disambiguasi

SR, sr, utawa Sr bisa ngrujuk marang:

SRBesut

srBesut

sr bisa ngrujuk marang:

SrBesut

Sr. bisa ngrujuk marang:

  • Senior, wong sing duwé pengalaman luwih, utawa luwih tuwa.

Sr bisa ngrujuk marang:


Puniki kaca disambiguasi akronim utawi cekakan — satunggiling bantuan navigasi kanggé ngarahaken Panjenengan tumuju dhumateng artikel ingkang leres, ing antawisipun sapérangan cekakan ingkang sami. Menawi Panjenengan dumugi kaca puniki langkung pranala saking artikel sanès, wonten saénipun Panjenengan wangsul dhumateng artikel kasebat lan ngelersaken pranalanipun supados langsung tumuju dhumateng kapanjangan ingkang leres.