Tuduhaké menu pokok

Federasi Saint Kitts lan Nevis iku nagara kapuloan kang dumunung ing Kapuloan Leeward, Karibia. Kutha krajan lan kursi pamaréntahan fédheral manggon ing Pulo Saint Kitts. Pulo Nevis kang luwih cilik wewengkoné let ±3 km sisih kidul-wétan Saint Kitts.

Federation of Saint Kitts and Nevis
Gendéra
Sesanti: Country Above Self
(Inggris: "Nagara di Atas Diri Sendiri")
Antem: O Land of Beauty!
Kutha krajan
lan paling gedhé
Basseterre
Basa resmi Inggris
Papréntahan Monarki konstitusional
Kemerdekaan
 •  Banyu (%) dapat dihiraukan
Cacah jiwa
 •  Rantaman 2006 31.800 (187)
 •  Cacah sirah - -
GDP  (PPP) Rantaman 2005
 •  Gunggung US$0,59 miliar (183)
 •  Per kapita US$14.293 (48)
Valuta Dolar Karibia Timur (XCD)
Zona wektu (UTC-4)
 •  Mangsa Panas (DST)  (UTC-4)
Kodhé bèl 869
TLD Internèt .kn

Pamérangan administratifBesut

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut