Salat Luhur

(Kaelih saka Salat Dhuhur)

Salat Luhur utawa Luhuran yaiku salah sawijining salat limang wektu sing ditindakaké nalika tengah dina nganti arep soré.[1] Rakangat salat iki cacahé ana papat. Salat luhur yaiku salat dinan kaping 2 ing agama Islam.

RujukanBesut

  1. "Arti kata zuhur". Badan Pengembangan dan Pembinaan Bahasa, Kemendikbud. KBBI Daring. Dibukak ing 2020-08-01.