Samsung Group inggih punika salah satunggalipun perusahaan elektronik paling misuwur ugi paling ageng ing jagad donya. Kawiwitan madeg ing tanggal 1 Maret 1938 ing Daegu, Koréa, perusahaan punika duwé mitra kerja ing 58 nagara ugi gadhah langkung saking 208.000 pmakarya. Ing taun 2003 pandapatanipun inggih punika saantawis kirang langkung US$101,7 miliar.

Samsung
Logo Samsung.
Jeneng Koréa
Hangul 삼성
Hanja 三星
Alih aksara
Anyar
Samseong
McCune-
Reischauer
Samsŏng

Anak perusahaanBesut

 
三星的車用LCD
  • Samsung Electronics Co., Ltd.
  • Samsung Motors Co.,Ltd (Renault Samsung Motors yang bekerja sama dengan Renault)
  • Samsung Bank Co.,Ltd
  • Samsung Insurance Co.,Ltd
  • Samsung Heavy Industries Co.,Ltd

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut