Samyang

Ssamjang (쌈장) minangka saos

Samyang
Ssamjang.png
Buku masakan: Samyang  Médhia: Samyang


pedhes sing kenthel lan digunakake kanggo panganan dibungkus godhong ing masakan Korea . Saos digawe saka doenjang, gochujang, minyak wijen, bawang, bawang putih, bawang ijo, lan gula coklat opsional. [1] [2] [3]

RujukanBesut

  1. Ssamjang recipe
  2. Ssamjang recipe
  3. Ssamjang recipe