[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Bima {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Sanggar, Bima
Nagara Indonésia

Sanggar iku kecamatan ing Kabupaten Bima propinsi Nusa Tenggara Barat.

Kabupaten Bima