Sarmi, Sarmi

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Sarmi {{{nama dati2}}}]]

Sarmi, Sarmi
Nagara Indonésia

Sarmi iku dhistrik (setingkat karo kacamatan) ing Kabupatèn Sarmi Propinsi Papua.

Kabupatèn Sarmi