Tuduhaké menu pokok
Sasha Tan Hwee Teng

Sasha Tan Hwee Teng iku pamenang pamilihan Ratu Cantik Malaysia ing taun 2001. Dhèwèké dianggep sing ayu dhéwé nalika iku, déning anggota juri. Kenya iki bisa basa Melayu, basa Inggris lan basa Mandharin.