Tuduhaké menu pokok
Kalinedan utawa sédimèntasi

Sédimèntasi ya iku prosès ngendhapé material sing digawa déning banyu, angin, ès, utawa gletser ing cekungan. Bisa uga diarani banyu mili utawa kali sing kalinedan.