Sega goréng inggih punika makanan ingkang asalipun saking Tionghoa. Resép punika dipunbeta déning perantau Tionghoa. Wonten ing nagari asalipun, nasi goreng inggih punika alternatif saking penyajian maeman ingkang sampun atis.[1]

Sega goréng ing IndonésiaBesut

Sega goréng ing Indonésia dipunsajiaken kaliyan acar saha krupuk. Bahan campuran standar ingkang dipun-ginakaken inggih punika tigan utawi saged ugi dipuntambah suwiran daging ulam saha seafood.

cathetan sukuBesut

  1. www.anneahira.com masakan nasi goreng (diunduh tanggal 18 Juni 2012)