Tuduhaké menu pokok

Segara Bali iku segara sing dumunung ing saloré Pulo Bali. Sisih lor Segara Bali dumunung Kapuloan Kangean, sing kalebu wewengkon Kabupatèn Sumenep, Jawa Wétan.

Pranala njabaBesut