Sekongkang, Sumbawa Kulon

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Sumbawa Barat {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Sekongkang, Sumbawa Kulon
Nagara Indonésia

Sekongkang iku kacamatan ing Kabupatèn Sumbawa Barat propinsi Nusa Tenggara Barat.

Kabupatèn Sumbawa Barat