Semir sepatu

Semir sepatu ya iku sijining bahan kang awujud pasta, krim utawa cuwèr kanggo nggosok, supaya sepatu tahan banyu lan ndadèkaké katon luwih gilap lan apik. Lumrahé semir kagawé saka lilin lan gemuk.

Semir lan sikat sepatu.