Sikat iku kalebu salah siji piranti kanggo reresik. Sikat iku kalebu piranti kang tansah wigati banget kanggo janma manungsa, linuwih kanggo ngresiki sembarang kang perlu diresiki. Jinis Sikat iku ana telu, kaya ta:

  • Sikat Untu
  • Sikat Kumbahan
  • Sikat Tekel

SajarahBesut

Sikat untu iku kalebu piranti kang wigati banget kanggo jaga keséhatan, mligine keséhatan gronggongan cangkem [1]. temtune sikat untu terus ngalami perkembangan désain ing saben jamane [1].

Cathetan sukuBesut

  1. a b [1] (diundhuh tanggal 26 Juli 2011)