Sentolo, Kulon Praga

kacamatan ing Kabupatèn Kulon Progo, Indonésia

Sentolo iku kapanewon ing Kabupatèn Kulon Praga.[1]

Sentolo
Kapanewon
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSentolo
Sentolo kapernah ing Ngayogyakarta
Sentolo
Sentolo
Sentolo kapernah ing Indonésia
Sentolo
Sentolo
Koordhinat: 7°51′35″S 110°13′12″E / 7.85971°S 110.2199°E / -7.85971; 110.2199Koordhinat: 7°51′35″S 110°13′12″E / 7.85971°S 110.2199°E / -7.85971; 110.2199
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènKulon Praga
Désa
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

DésaBesut

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)