Sentolo, Kulon Praga

kacamatan ing Kabupatèn Kulon Progo, Indonésia

Sentolo iku kapanewon ing Kabupatèn Kulon Praga.[1]

Sentolo
Kapanewon
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSentolo
Sentolo kapernah ing Ngayogyakarta
Sentolo
Sentolo
Sentolo kapernah ing Indonesia
Sentolo
Sentolo
Koordhinat: 7°51′35″S 110°13′12″E / 7.85971°S 110.2199°E / -7.85971; 110.2199Koordhinat: 7°51′35″S 110°13′12″E / 7.85971°S 110.2199°E / -7.85971; 110.2199
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènKulon Praga
Désa
Kodhe laladan
administrasi
34.01.06

Désa

besut

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.