Setatsiyun Daimon (Aichi)

Setatsiyun Daimon (大門駅 Daimon-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing kutha Okazaki, Prefektur Aichi, Jepang, sing dioperasike dening sektor katelu Aichi Loop Railway Company.

Setatsiyun Daimon

大門駅
Setatsiyun Daimon ing Mei 2015
Lokasi2-19-5 Daijuji, Okazaki-shi, Aichi-ken 444-2134
Jepang
Koordinat34°58′56″N 137°09′18″E / 34.9822°N 137.155°E / 34.9822; 137.155Koordhinat: 34°58′56″N 137°09′18″E / 34.9822°N 137.155°E / 34.9822; 137.155
Operator Aichi Loop Railway
Jalur Jalur Aichi Loop
Letak dari pangkal6.5 kilometer saka Okazaki
Jumlah peron1 peron samping
Informasi lain
StatusNduweni staf (ing jam-jam kerja)
Kode stasiun05
Situs webSitus jaringan resmi
Sejarah
Dibuka31 Januari 1988
Penumpang
FY20171339 per dina
Lokasi pada peta
Setatsiyun Daimon kapernah ing Prefektur Aichi
Setatsiyun Daimon
Setatsiyun Daimon
Lokasi di Prefektur Aichi
Setatsiyun Daimon kapernah ing Jepang
Setatsiyun Daimon
Setatsiyun Daimon
Setatsiyun Daimon (Jepang)

Jalur

besut

Setatsiyun Daimon dilayani dening Jalur Aichi Loop, lan nduweni adoh 6.5 kilometer saka titik awal jalur kasebut ing Okazaki.

Pranala jaba

besut

  Médhia magepokan Setatsiyun Daimon (Aichi) ing Wikimedia Commons