Setatsiyun Ngadiluwih


Stasiun Ngadiluwih (NDL) yaiku kelas III / stasiun sepur cilik sing dununge ing Ngadiluwih, Ngadiluwih, Kediri ; ing dhuwur +78 m; kalebet ing Kawasan Operasi VII Madiun . Stasiun iki dununge udakara 230 meter mangulon saka Jalan Raya Ngadiluwih / Raya Kediri - Tulungagung liwat Jalan Stasiun. Stasiun iki kanthi tusukan sisih duwe telung jalur sepur kanthi garis 2 minangka garis lurus. Mung siji sepur sing mampir nglayani penumpang ing stasiun iki, yaiku Dhoho.

Stasiun Ngadiluwih

LiveryPapanStasiun 2020.svg

PapanNamaStasiun NDL.png
  • Singkatan: NDL
  • Nomor: 5011
Stasiun Ngadiluwih 2020.jpg
Tampak luar Stasiun Ngadiluwih, 2020
Letak
PropinsiJawa Timur
KabupatènKediri
KecamatanNgadiluwih
DésaNgadiluwih
AlamatJalan Stasiun Ngadiluwih
Sujarah
Liyan-liyan
OpratorDaerah Operasi VII Madiun
Kelas setasiunIII/kecil[1]
PunggelanNDL
Nomer setasiun5011
Dhuwuring stasiun+78 m
Kilometerkm 177+321 lintas Bangil-Blitar-Kertosono
LayananDhoho
LoketSistem tiket daring, melayani pemesanan langsung di loket
Operasi
Cithakan:Adjacent stations
Fasilitas
Kathahing jalur3 (jalur 2: sepur lurus)
Kathahing peron2 (satu peron sisi yang cukup tinggi dan satu peron pulau yang agak tinggi)
Cithakan:Infobox stasiun/fasilitas
Diagram jalur setatsiyun

Jadwal sepurBesut

Jadwal Sepur ing setatsiyun Ngadiluwih per 10 Februari 2021 (manut Gapeka 2021).

Sepur Dhoho
No. Sepur Teka Budhal No. Sepur Teka Budhal
Tumuju Blitar Tumuju Kertosono-

Surabaya Kota via Kediri

359/352 09.20 09.22 351/360 05.34 05.36
361/354 13.10 13.18 353/362 11.32 11.34
363/356 15.35 15.37 355/364 14.50 14.52
365/358 21.44 21.46 357/366 18.05 18.24

GambarBesut

ParipustakaBesut

  1. Buku Informasi Direktorat Jenderal Perkeretaapian 2014 (PDF). Jakarta: Direktorat Jenderal Perkeretaapian, Kementerian Perhubungan Indonesia.