Seteluk, Sumbawa Kulon

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Sumbawa Barat {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Seteluk, Sumbawa Kulon
Nagara Indonésia

Seteluk iku kecamatan ing Kabupaten Sumbawa Barat propinsi Nusa Tenggara Barat.

Kabupaten Sumbawa Barat