Tuduhaké menu pokok
Lokasi Sevilla
Pojok kutha Sevilla
Katedral

Sevilla minangka kutha gedhé dhéwé nomer papat lan dumunung ing pérangan kidul Spanyol. Sing ndunungi ana 704.154 jiwa (2005). Kutha iki minangka kutha krajan wewengkon otonomi Andalusia, lan kutha krajan Provinsi Sevilla. Kutha iki jembar wewengkoné 140 km² lan kapadhetan kang ndunungi 5.029 jiwa/km².

Kutha kembarBesut

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut