Sevilla minangka kutha gedhé dhéwé nomer papat lan dumunung ing pérangan kidul Spanyol. Sing ndunungi ana 704.154 jiwa (2005). Kutha iki minangka kutha krajan wewengkon otonomi Andalusia, lan kutha krajan Provinsi Sevilla. Kutha iki jembar wewengkoné 140 km² lan kapadhetan kang ndunungi 5.029 jiwa/km².

Lokasi Sevilla
Pojok kutha Sevilla
Katedral

Kutha kembarBesut

Sevilla duwé telu kutha kembar, miturut Sister Cities International, Inc. (SCI):

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut