Sidamukti, Bener, Purwareja

Sidamukti iku désa ing Kacamatan Bener, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Sidamukti
Désa
Sidamukti kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Sidamukti
Sidamukti
Sidamukti kapernah ing Jawa Tengah
Sidamukti
Sidamukti
Sidamukti kapernah ing Indonésia
Sidamukti
Sidamukti
Koordhinat: 7°33′40″S 110°02′55″E / 7.56101°S 110.04866°E / -7.56101; 110.04866Koordhinat: 7°33′40″S 110°02′55″E / 7.56101°S 110.04866°E / -7.56101; 110.04866
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanBener
Kodhe laladan
administrasi
33.06.16.2027

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)