Tuduhaké menu pokok
Peta Silesia. Abang ya iku wates nagara saiki iki. Kuning iku wates propinsi Silesia nalika jaman Kamaharajan Jerman kamangka biru iku wates tlatah iki sajaroning Kamaharajan Austria-Hongaria sadurungé Perang Pitung Taun ing 1763.

Silesia (Jerman Schlesien; Polen Śląsk; Ceko Slezsko; Basa Silesia Ślůnsk) iku tlatah ing Éropah Tengah utawa Éropah Wétan.

Tlatah iki saiki binagi antara Jerman, Polen lan Cékia.

Uga delengenBesut