Sindurjan, Purwareja, Purwareja

désa ing Indonésia

Sindurjan iku kalurahan ing Kacamatan Purwareja, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Sindurjan
Kalurahan
Sindurjan kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Sindurjan
Sindurjan
Sindurjan kapernah ing Jawa Tengah
Sindurjan
Sindurjan
Sindurjan kapernah ing Indonésia
Sindurjan
Sindurjan
Koordhinat: 7°42′34″S 110°00′05″E / 7.70954°S 110.0013°E / -7.70954; 110.0013Koordhinat: 7°42′34″S 110°00′05″E / 7.70954°S 110.0013°E / -7.70954; 110.0013
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanPurwareja
Kodhe laladan
administrasi
33.06.06.1015

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)