Sirkuit Internasional Sepang

Skéma Sirkuit Internasional Sepang

Sirkuit Internasional Sepang (Sepang International Circuit/SIS) iku sirkuit ing Selangor, Malaysia. Letak sirkuit iki cedhak karo Papan Anggegana Internasional Kuala Lumpur, kira-kira 60 km saka Kuala Lumpur. Sirkuit iki dikanggo balapan montor Malaysian Grand Prix Formula Satu, A1 Grand Prix, lan Malaysian Motorcycle Grand Prix. Panjang sirkuit iki ya iku 5.543 m.

Cathetan sukuBesut

Pranala njawiBesut

Sepang International Circuit