Siswadipuran, Boyalali, Boyalali

désa ing Indonésia

Siswadipuran iku kalurahan ing Kacamatan Boyalali, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Siswadipuran
Kalurahan
Siswadipuran kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Siswadipuran
Siswadipuran
Siswadipuran kapernah ing Jawa Tengah
Siswadipuran
Siswadipuran
Siswadipuran kapernah ing Indonésia
Siswadipuran
Siswadipuran
Koordhinat: 7°30′13″S 110°45′36″E / 7.50369°S 110.76008°E / -7.50369; 110.76008Koordhinat: 7°30′13″S 110°45′36″E / 7.50369°S 110.76008°E / -7.50369; 110.76008
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanBoyalali
Kodhe laladan
administrasi
33.09.05.1002

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)