Slamet Gundono

seniman dhalang Indonesia

Slamet Gundono (lair ing Slawi, Tegal, 19 Juni 1966 – pati ing Kartasura, Sukaharja, 5 Januari 2014 ing umur 47 taun) ya iku seniman Indonesia kang uga dhalang wayang suket.[1]

Slamet Gundono, dhalang wayang suket

Cathetan sukuBesut

  1. Slamet Gundono (dipuntingali tanggal 27 Oktober 2012)