Slawi, Tegal

(Kaelih saka Slawi)

Slawi iku kacamatan ing Kabupatèn Tegal.[1]

Slawi
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSlawi
Slawi kapernah ing Jawa Tengah
Slawi
Slawi
Slawi kapernah ing Indonesia
Slawi
Slawi
Koordhinat: 6°59′11″S 109°08′01″E / 6.98652°S 109.13357°E / -6.98652; 109.13357Koordhinat: 6°59′11″S 109°08′01″E / 6.98652°S 109.13357°E / -6.98652; 109.13357
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènTegal
Kodhe laladan
administrasi
33.28.10

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.