Tuduhaké menu pokok

Sokratès (Basa Yunani Σωκράτης, Sǒcratēs) (470 SM - 399 SM) iku filsuf saka Athena, Yunani. Dhèwèké filsuf wigati ing filsafat Kulon. Sokratès lair ing Athena, lan dadi génerasi pisanan ing antarané para filsuf Yunani, ya iku Sokratès, Plato dan Aristoteles. Sokratès iku sing ngajar Plato, lan Plato sing ngajar Aristoteles.

Socrates (Σωκράτης)
KalaFilosofi Kuno
TlatahFilosofi Kulon
AliranYunani Klasik
Karsa pokok
Epistemologi
Etika
Gantha misuwur
Metode Socrates
Ironi Socrates
Σωκράτης, Ακαδημία Αθηνών 6616.jpg

Cathetan sukuBesut