Soto Betawi

Soto Betawi ya iku soto khas Betawi kang duduhé digawé saka campuran santen lan susu. Isiné soto Betawi ya iku daging lan jeroan.[1] Istilah soto betawi, ana wiwit taun 1977-1978. Wong kang pisanan nganggo jeneng soto Betawi ya iku bakul soto ing laladan THR Lokasari (biyèn diarani Prinsen Park).[2]

Cathetan sikilBesut