Tuduhaké menu pokok

Masalah Lua ing package.lua larik 80: module 'Modul:No globals' not found.

Macan Jawa sing wis cures taun 1980-an.

Spesies cures sajeroning biologi ateges ilangé sawiji spésies utawa saklompok takson. Wektu kacuresan spésies ditandhani kanthi matiné indhividhu pungkasan spésies mau, lan kamampuan kanggo kembang biak ora ana manèh.

Isi

Spesies cures ing IndonésiaBesut

Wis curesBesut

Spesies sajeroning bebaya curesBesut

Spesies sajeroning kaanan mutawatiriBesut

Pirsani informasi ngenani Spesies cures ing KamusWiki.