Sragèn, Sragèn

Sragèn iku kacamatan ing Kabupatèn Sragèn.[1]

Sragèn
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSragen
Sragèn kapernah ing Jawa Tengah
Sragèn
Sragèn
Sragèn kapernah ing Indonesia
Sragèn
Sragèn
Koordhinat: 7°24′17″S 111°01′07″E / 7.40468°S 111.01867°E / -7.40468; 111.01867Koordhinat: 7°24′17″S 111°01′07″E / 7.40468°S 111.01867°E / -7.40468; 111.01867
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènSragèn
Kodhe laladan
administrasi
33.14.10

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.